RECEPT VAN DE MAAND FEBRUARI 
 
  
 
                    Bereidingswijze 
 
  
 
 
 
 
- Doe een theelepel peper en een theelepel zout bij het gehakt.
 
- Goed mengen en kneden.
 
- Vorm ongeveer 10 gehaktballen van het gehakt.
 
 
- Zorg dat je geen strepen of scheuren ziet in de buitenkant van de gehaktballen.
 
- Draai ingescheurde gehaktballen nog eens totdat ze wel stevig zijn.
 
- Doe de tomatensaus in de slowcooker.
 
- Leg hierop de gehaktballen.
 
- Bedek de ballen met wat tomatensaus.
 
- Kook de gehaktballen gedurende 2 uur in de slowcooker op low.
 
- Lekker met rijst of pasta en met een gekookte groente, bijvoorbeeld sperzieboontjes.
 
- Eet smakelijk
 
 
 
 
 
 | 
 
| 
 | 
 
 
 | 
 
 
 | 
 
 
 |